Assessoria i formació en seguretat alimentària
Assessoria i formació en seguretat alimentària

Serveis

Li oferim una àmplia oferta d'excel·lents serveis i solucions innovadores. La nostra preocupació primera és obtenir un alt nivell de qualitat de les nostres consultories i formacions.

 

No cal dir que estem a la seva disposició per atendre les seves necessitats, desitjos i comandes especials. Posarem tot el nostre esforç en aconseguir el que necessita.


Poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint el formulari i li aclarirem els seus dubtes. Per venir a la nostra oficina, el nostre equip de professionals estarà encantat d'atendre'l.

- FORMACIÓ:

  • Certificat manipulació d'aliments - Presencial:


Curs orientat a les empreses totalment gratuït. Realitzem la formació a la mateixa empresa i l'adaptem completament al seu procés de producció. Certifiquem a tots els assistents. Els cursos són gratuïts mitjançant subvenció del Fons Social Europeu. Ens encarreguem de tota la tramitació. Els realitzem a tota la península. Garantim l'alta qualitat de les formacions.


També som especialistes en cursos avançats (APPCC, Gestió de documentació i autocontrols, formació per Empresaris i Responsables de Línia). Adaptem la formació a la filosofia i a les necessitats específiques de l'empresa, les quals traslladem al personal.

 

  • Certificat manipulador d'aliments - Online:  Només 23€


Curs de manipulació d'aliments on l'alumne, des del seu propi ordinador, pot obtenir el Certificat de Manipulador d'Aliments. Es tracta d'una formació pràctica, amena i plena de recursos audiovisuals que es pot realitzar en el mateix dia.


És una formació necessària per a aquells treballadors que necessitin demostrar coneixements sobre manipulació i millorar les seves pràctiques.

 

El curs pot ser realitzat en diferents idiomes: espanyol, català, rus, anglès, romanès, xinès i àrab. Aquí

  • Anglès conversacional EXPRESS - Nou!

 

Intensiu d'anglès de 6 hores on no s'utilitzen llibres. Simulacions de role play per abordar situacions que ens permetran portar la nostra empresa a l'estranger.

 

Orientat a l'alta direcció, gerents pimes, departaments impor-export, administratius... I excel·lent idea per a empreses i treballadors del sector turístic i hosteler.

 

Bonificable per la Fundació Tripartita.

- ASSESSORIA I CONSULTORIA:

Correu electrònic: info@seguralimentaria.es


També pot trucar-nos al: 972.841649 / 646413014 o bé utilitzar formulari de contacte

Notícies

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.