Assessoria i formació en seguretat alimentària
Assessoria i formació en seguretat alimentària

ASSESSORIA CONSULTORIA

Sabem que molts cops l'empresari es troba sol davant d'un món que desconeix, majoritàriament quan no està familiaritzat amb un llenguatge tècnic. Volem explicar-vos-ho amb senzillesa i així apropar-nos al vostre objectiu. 


Per això hem dissenyat diversos mètodes per acompanyar a l'empresari des del moment de la implantació, l'aplicació i el seguiment posterior, adaptant-nos al ritme de treball de cada empresa dels diferents sectors alimentaris, amb la finalitat d'aconseguir satisfer les seves pròpies necessitats.

 

Correu electrònic: info@seguralimentaria.es


També pot trucar-nos al: 972.841649 / 646413014 o bé utilitzar formulari de contacte

Notícies

Certificat en Manipulació d'Aliments:

Certificat ONLINE. Obten-lo aquí ARA.

Nova formació:

ANGLÈS conversacional amb professor nadiu de 6 hores (bonificable a través de la fundació Tripartita). Orientat a empreses alimentàries què vulguin internacionalitzar-se. Una gran oportunitat per a poder practicar l'anglès per abordar apectes concrets i obtenir un vocabulari adeqüat a la nostra necessitat més immediata (presentació, negociació, acords, saber-se moure per l'estranger, etc...). És necessari un mínim conversacional. Professors nord-americans. Ens desplacem a l'empresa.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.