Necessiteu crear o tenir la documentació sanitària del vostre negoci al dia? Doncs aquesta formació us permetrà sortir sota el braç amb la documentació adaptada a la vostra empresa d'alimentació.
Durant 6 hores (en dos dies), anirem emplenant la documentació i fent-la a mida del vostre restaurant o comerç d'alimentació, la qual cosa us permetrà tenir en regla la documentació que demana la inspecció sanitària i què heu de tenir obligatòriament en ordre i plenament actualitzada. També tractarem el tema dels al·lèrgens i com fer-ho per a complir amb la normativa vigent.
El proper curs el celebrarem a Santa Coloma de Farners, els dies 14 i 21 de febrer de 2017 (de 16:30 a 19:30h) a El centre-Eix de Negoci.
Molts empresaris d’establiments minoristes del sector de l’alimentació, que tan eficient i dedicadament atenen a la producció i distribució dels seus productes, se n’adonen un dia que, després de rebre una inspecció sanitària a les seves instal·lacions, els lliuren una acta amb una sèrie de requeriments de millora.
A part de millores físiques del local, els inspectors demanen també tenir tota la documentació concernents a totes les activitats de la producció, les quals descriuen i donen fe de totes les
accions que realitzem a la nostra empresa. Aquestes descripcions els anomenem “Plans”*.
I quins són aquests plans que hem de redactar i/o que us demanaran haver-los redactat? Aquests són:
Pla de control de l’aigua.
Pla de neteja i desinfecció.
Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat.
Pla de control de plagues i altres animals indesitjables.
Pla de formació i capacitació del personal.
Pla de control de temperatures.
Pla de l’etiquetatge d’al·lèrgens.
Registres d’incidències
Creació d’autocontrols.
Tot i que és més senzill del que es pugui pensar, és normal que les empreses no sàpiguen com començar a redactar aquests plans ni a quines normatives actualitzades han de cenyir-se.
Amb la participació en aquest curs, vostès s’asseguren sortir de la formació amb un redactat fet a mida dels plans de la seva empresa, així com dels coneixements sobre Seguretat Alimentària convenients per que puguin “autogestionar-se” la seva pròpia seguretat alimentària.
Inscriu-te ara, places limitades.
Curs orientat a les empreses totalment bonificable mitjançant la Fundació Tripartita. Realitzem la formació a la mateixa empresa i l'adaptem completament al seu procés de producció. Certifiquem a tots els assistents. Els cursos són gratuïts mitjançant subvenció del Fons Social Europeu. Ens encarreguem de tota la tramitació. Els realitzem a tota la península. Garantim l'alta qualitat de les formacions.
També som especialistes en cursos avançats (APPCC, Gestió de documentació i autocontrols, formació per Empresaris i Responsables de Línia). Adaptem la formació a la filosofia i a les necessitats específiques de l'empresa, les quals traslladem al personal.
Curs de manipulació d'aliments on l'alumne, des del seu propi ordinador, pot obtenir el Certificat de Manipulador d'Aliments. Es tracta d'una formació pràctica, amena i plena de recursos audiovisuals que es pot realitzar en el mateix dia.
És una formació necessària per a aquells treballadors que necessitin demostrar coneixements sobre manipulació i millorar les seves pràctiques.
El curs pot ser realitzat en diferents idiomes: espanyol, català, rus, anglès, romanès, xinès i àrab. Clic aquí per a obtenir-lo ara.
Intensiu d'anglès de 6 hores on no s'utilitzen llibres. Simulacions de role play per abordar situacions que ens permetran portar la nostra empresa a l'estranger.
Orientat a l'alta direcció, gerents de pimes, departaments impor-export, administratius... I excel·lent idea per a empreses i treballadors del sector turístic i hostaler. Es realitza a la seva empresa.
Sense cost. Subvencionat pel Fons Social Europeu i la Fundació Tripartita.