Assessoria i formació en seguretat alimentària
Assessoria i formació en seguretat alimentària

Veure catàleg complet de Formacions i Preus

FORMACIÓ:

CURS-TALLER: DOCUMENTACIÓ SANITÀRIA PER A MINORISTES D'ALIMENTACIÓ.

 

Necessiteu crear o tenir la documentació sanitària del vostre negoci al dia? Doncs aquesta formació us permetrà sortir sota el braç amb la documentació adaptada a la vostra empresa d'alimentació. 

 

Durant 6 hores (en dos dies), anirem emplenant la documentació i fent-la a mida del vostre restaurant o comerç d'alimentació, la qual cosa us permetrà tenir en regla la documentació que demana la inspecció sanitària i què heu de tenir obligatòriament en ordre i plenament actualitzada. També tractarem el tema dels al·lèrgens i com fer-ho per a complir amb la normativa vigent.

 

El proper curs el celebrarem a Santa Coloma de Farners, els dies 14 i 21 de febrer de 2017 (de 16:30 a 19:30h) a El centre-Eix de Negoci.

 

 

Per a què us convindria fer aquest curs-taller?

 

Molts empresaris d’establiments minoristes del sector de l’alimentació, que tan eficient i dedicadament atenen a la producció i distribució dels seus productes, se n’adonen un dia que, després de rebre una inspecció sanitària a les seves instal·lacions, els lliuren una acta amb una sèrie de requeriments de millora.


A part de millores físiques del local, els inspectors demanen també tenir tota la documentació concernents a totes les activitats de la producció, les quals descriuen i donen fe de totes les accions que realitzem a la nostra empresa. Aquestes descripcions els anomenem “Plans”*.

I quins són aquests plans que hem de redactar i/o que us demanaran haver-los redactat? Aquests són:

 

  • Pla de control de l’aigua.

  • Pla de neteja i desinfecció.

  • Pla de control de proveïdors i pla de traçabilitat.

  • Pla de control de plagues i altres animals indesitjables.

  • Pla de formació i capacitació del personal.

  • Pla de control de temperatures.

  • Pla de l’etiquetatge d’al·lèrgens.

  • Registres d’incidències

  • Creació d’autocontrols.

 

Tot i que és més senzill del que es pugui pensar, és normal que les empreses no sàpiguen com començar a redactar aquests plans ni a quines normatives actualitzades han de cenyir-se. 

 

Amb la participació en aquest curs, vostès s’asseguren sortir de la formació amb un redactat fet a mida dels plans de la seva empresa, així com dels coneixements sobre Seguretat Alimentària convenients per que puguin “autogestionar-se” la seva pròpia seguretat alimentària.

 

Inscriu-te ara, places limitades.

 

Certificat manipulació d'aliments - Presencial:

Curs orientat a les empreses totalment bonificable mitjançant la Fundació Tripartita. Realitzem la formació a la mateixa empresa i l'adaptem completament al seu procés de producció. Certifiquem a tots els assistents. Els cursos són gratuïts mitjançant subvenció del Fons Social Europeu. Ens encarreguem de tota la tramitació. Els realitzem a tota la península. Garantim l'alta qualitat de les formacions.

 

També som especialistes en cursos avançats (APPCC, Gestió de documentació i autocontrols, formació per Empresaris i Responsables de Línia). Adaptem la formació a la filosofia i a les necessitats específiques de l'empresa, les quals traslladem al personal.

Certificat manipulador d'aliments - ONLINE:

Curs de manipulació d'aliments on l'alumne, des del seu propi ordinador, pot obtenir el Certificat de Manipulador d'Aliments. Es tracta d'una formació pràctica, amena i plena de recursos audiovisuals que es pot realitzar en el mateix dia.


És una formació necessària per a aquells treballadors que necessitin demostrar coneixements sobre manipulació i millorar les seves pràctiques.

 

El curs pot ser realitzat en diferents idiomes: espanyol, català, rus, anglès, romanès, xinès i àrab.  Clic aquí per a obtenir-lo ara. 

Curs Certificat Manipulador d'Aliments Online
23,00 EUR

Un certificat que et permetrà poder treballar en el món de l'alimentació.

- Inscripció i pagament mitjançant transferència al número de la Caixa: ES63 2100-8105-77- 0100040225.

- Inscripció i pagament mitjançant targeta bancària o compte Paypal (botó Paypal).

01

ANGLÈS CONVERSACIONAL EXPRESS per a Indústries Alimentàries i Sector Hostaleria i Turisme - Nou!

Intensiu d'anglès de 6 hores on no s'utilitzen llibres. Simulacions de role play per abordar situacions que ens permetran portar la nostra empresa a l'estranger.

 

Orientat a l'alta direcció, gerents de pimes, departaments impor-export, administratius... I excel·lent idea per a empreses i treballadors del sector turístic i hostaler. Es realitza a la seva empresa.

 

Sense cost. Subvencionat pel Fons Social Europeu i la Fundació Tripartita.

Anglès Express
420,00 EUR

Curs amb professor nadiu (píndola de 6 hores)

- Inscripció i pagament mitjançant transferència al número de la Caixa: ES63 2100-8105-77- 0100040225.

- Inscripció i pagament mitjançant targeta bancària o compte Paypal (botó Paypal).

02

Correu electrònic: info@seguralimentaria.es


També pot trucar-nos al: 972.841649 / 646413014 o bé utilitzar formulari de contacte

Notícies

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.