Assessoria i formació en seguretat alimentària
Assessoria i formació en seguretat alimentària

Avís legal

En compliment amb l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

 

Denominació social:

SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.

 

Número d'identificació fiscal:

B55125421

 

Domicili social:

C/ MAJOR, 15

17430 SANTA COLOMA DE FARNERS (GIRONA)

 

CorreU electrònic:

info@seguralimentaria.es

 

Telèfon:

+34/972841649     

 

Dades d'inscripció al registre mercantil:

SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, Societat Limitada constituïda a Tarragona, l'any 2012, per Escriptura Pública número [especificar], davant el notari Inmaculada Soler el 10 de gener de 2012.

 

Inscrita en el Registre Mercantil de GIRONA en el volum 02861, foli 034, i full GI-00053179.

 

Titulació acadèmica:

- Sra. Lucero Zamora: Dra. en Biotecnologia, Universitat de Girona. I amb REFMA/204, registre d'homologació per part de la Generalitat per a exercir de docent en Manipulació d'Aliments.

 

- Sr. Joaquim Sabaté: Master en Prevenció de Riscos Laborals, Universitat de Barcelona.

 

Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic europeu on va ser concedida aquesta titulació: Catalunya. 

 

Preus i condicions: Els nostres preus son variables i adptats al servei. En serveis de formació estan exempts d'aplicació d'IVA, no així altres derivats d'altres serveis. Només el nostres curs Online de Manipulador d'Aliments és fix (23€)

 

Forma i despeses d'enviament: L'enviament de les certificacions corre a càrrec de l'empresa SEGUR ALIMENTÀRIA.

 

Aquest lloc web ha estat creat per l'empresa SEGUR ALIMENTÀRIA amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris a través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre SEGUR ALIMENTÀRIA i l'usuari. L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella. El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i / o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

Correu electrònic: info@seguralimentaria.es


També pot trucar-nos al: 972.841649 / 646413014 o bé utilitzar formulari de contacte

Notícies

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.