Assessoria i formació en seguretat alimentària
Assessoria i formació en seguretat alimentària

ANÀLISIS MICROBIOLÒGICS

Anàlisis microbiològics “Saber la vida útil dels aliments que fabriquem”

 

Realitzem estudis de vida útil per tal de confirmar que el producte arriba a la seva data de caducitat, sempre tenint en compte les situacions que pot patir l’aliment durant les operacions (com transport, temps i temperatures d’emmagatzematge).

 

Els anàlisis es fan també com a mesura preventiva de control. És una eina de gran utilitat per a saber si les condicions de treball que apliquem son segures i si els aliments estan dintre dels límits màxims marcats per la legislació microbiològica europea.


A partir dels resultats obtinguts es fa una diagnòsi i/o recomanacions al fabricant o operador alimentari.


En el cas d'aparèixer incidències en productes fabricats (formació de gasos, aparició de coloracions, taques, etc...) es realitzen estudis específics per tal de detectar el microorganisme que pot estar causant el problema. Es determina una solució o mesura correctora depenent del diagnòstic.

 

 

 

Correu electrònic: info@seguralimentaria.es


També pot trucar-nos al: 972.841649 / 646413014 o bé utilitzar formulari de contacte

Notícies

Certificat en Manipulació d'Aliments:

Certificat ONLINE. Obten-lo aquí ARA.

Nova formació:

ANGLÈS conversacional amb professor nadiu de 6 hores (bonificable a través de la fundació Tripartita). Orientat a empreses alimentàries què vulguin internacionalitzar-se. Una gran oportunitat per a poder practicar l'anglès per abordar apectes concrets i obtenir un vocabulari adeqüat a la nostra necessitat més immediata (presentació, negociació, acords, saber-se moure per l'estranger, etc...). És necessari un mínim conversacional. Professors nord-americans. Ens desplacem a l'empresa.

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio Recomendar esta página Recomendar esta página
© SEGUR ALIMENTARIA LUCERO ZAMORA & SABATÉ, S.L.